macam mana rasa BURGER ROTI JOHN dan BURGER SATE? (mukbang malaysia) KGB KILLER GOURMET BURGER

4 Просмотры
Издатель
Rasa macam lama tak makan burger. Roti john pun entah bila kali terakhir dapat rasa huhu. Harap korang enjoy video kali ni! Jangan lupa LIKE kalau korang suka video macam ni dan SUBSCRIBE channel aku ni ok :D

.............................................

KGB KILLER GOURMET BURGER


INSTAGRAM




SUBSCRIBE !
.............................................




SUBSCRIBE Kekti Mazlan!
.............................................







FOLLOW ISAACOSMAN DI :
.............................................

INSTAGRAM


FACEBOOK PAGE


TWITTER


EMAIL (BUSSINESS)
@



#mukbangmalaysia #asmr #eatingshow



Tentang :

Nama aku isaac. Hobi aku makan. Video dalam channel ni akan berkisar tentang hobi aku iaitu makan. Aku makan apa yang aku suka. Setiap pendapat dalam video aku adalah subjektif dan adalah benar pada masa aku rasa makanan tersebut.

Jangan lupa untuk subscribe channel ni kalau anda mahu sentiasa mengikuti video dalam channel ni. Tekan butang Like kalau suka dan jangan lupa beritahu rakan-rakan tentang channel ni kalau anda suka video ni. Kalau tak suka, diam-diam je jangan beritahu sesiapa haha
Категория
Кулинария
Комментариев нет.
Яндекс.Метрика